Benefits of Ghee vs Butter

I would like to recommend you to use Ghee whenever you need to use butter. Ghee, also known as clarified butter, is a product which is used primarily in India. Ghee offers the same basic taste as butter, but some of the fat has been removed from the butter.
Here are some of the benefits of Ghee:

- Better for people with cholesterol problems.
- Doesn't burn easily in the pan.
- Easier to digest.
- Longer shelf life.
- Tastes better.
Among others.

Beneficios del Ghee vs La Mantequilla

Quiero recomendarle que usen Ghee en vez de usar mantequilla. Ghee es mejor conocido como mantequilla clarificada y es un producto muy usado en la India. Ghee ofrece el mismo sabor de la mantequilla, pero a diferencia en el Ghee se ha removido parte de la grasa de la mantequilla.
A continuación estos son algunos beneficios del Ghee:
- Bueno para gente con problemas de colesterol.
- No se quema tan facilmente en la sartén.
- Fácil de digerir.
- No se daña tan facilmente, no necesita refrigeración.
- Sabe mejor.
Entre otros.

Comments

Popular Posts